Vergaderen op Landgoed Keppel

Onze boerderij Tussen Ysselt is een top locatie om met uw bedrijf te komen vergaderen. We hebben alles in huis voor een ontspannen en effectieve vergadering. We kunnen 12 personen goed faciliteren. De boerderij is tevens uitermate geschikt voor een actieve management bijeenkomt, of teambuildings sessie.

Vergader faciliteiten

De boerderij heeft erg veel te bieden als vergader locatie. De grote tafel in de eetkamer dient als vergader tafel voor 12 personen. Direct naast te tafel heeft u de beschikking over een groot presentatie scherm.

Er is uitstekende wifi in de woning beschikbaar. Er is een zeer uitgebreide keuken waar u zelf koffie, thee of maaltijden kunt verzorgen. Eventueel kunnen wij dit ook voor u verzorgen. 

Wilt u een actieve vergadering? Dan kunt u zowel binnen als buiten terecht op Landgoed Keppel. Binnen heeft u de beschikking een enorme deel, waar van allerlei activiteiten kunnen worden georganiseerd, van yoga tot bijvoorbeeld een tafeltennis toernooi. Buiten heeft u de beschikking over een enorme tuin waar u van allerlei activiteiten kunt organiseren, van kanovaren tot wandelen, het kan allemaal.

Vergaderen en overnachten

De vergaderlocatie Landgoed Keppel biedt u ook de mogelijkheid om te komen overnachten. We hebben 5 tweepersoonsslaapkamers en 1 vierpersoonsslaapkamer in de boerderij. Dus wilt u langer vergaderen of wilt u overnachten tijdens uw teambuilding uitje, dan kan dat uitstekend op Landgoed Keppel.

Kosten vergader op Landgoed Keppel

Dagdeeldeel verhuur vanaf € 390,- 

Dagverhuur plus overnachting vanaf €  850,- 

Alle aanvullende services, zoals catering of continue hostes zijn op aanvraag.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.