Arrangementen bij Landgoed Keppel

In combinatie met het huren van een vakantiehuis op Landgoed Keppel, kunt u verschillende arrangementen boeken. De arrangementen zijn bedoeld om uw verblijf op Landgoed Keppel zo comfortabel mogelijk te maken. De arrangementen variëren van zeer eenvoudig, tot geheel georganiseerd. Hieronder ziet u de verschillende arrangementen die u kunt reserveren wanneer u verblijft in een van onze vakantiehuizen of vakantieboerderijen. Alle arrangementen worden ingevuld met of door lokale ondernemers met gebruik van producten uit de Achterhoek. Wilt u een van deze Arrangementen boeken, dan dient u eerst uw vakantiehuis te boeken daarna kunt u een van de arrangementen selecteren.

Volledig verzorgd weekend arrangement:

Bij dit arrangement hoeft u nergens aan te denken. De woning is helemaal klaar voor uw bezoek, inclusief ontbijt en diner die in de woning voor u worden verzorgd. Meer over Volledig verzorgd weekend arrangement

Wild arrangement:

De Achterhoek staat bekend om haar wild gerechten. Bij dit arrangement wordt u zowel op vrijdag als op zaterdag volledig in de watten gelegd met (wild-)diners en luxe ontbijtjes.
Meer over Wild arrangement

Golf Arrangement:

Aangezien op Landgoed Keppel ook een prachtige 18 holes golfbaan aanwezig is kunt u als gast in ons vakantiehuis met korting gebruik maken van de golfbaan. Tegen een gereduceerd tarief bestelt u via ons uw vouchers voor 9-holes of 18-holes. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om ook op Golfclub 't Zelle in Hengelo tegen een gereduceerd tarief vouchers te kopen voor 9-holes of 18-holes.